top of page

Samenwerken

Content creator

Wil jij de meest fantastische teksten voor je website, folder, social media of waar je dan ook maar teksten voor nodig hebt? Kijk dan of er wat bij mijn pakketten staat, maar schroom niet om contact met me op te nemen als je iets anders nodig hebt. 

dagvoorzitter

Huur mij in als dagvoorzitter! Door mijn ervaring als presentatrice en spreker ben ik een enthousiaste en geïnteresseerde dagvoorzitter. Zoek je iemand om je programma aan elkaar te praten? Gasten te interviewen? Een panelgesprek te leiden? Ik help je graag!

Tarief

Mijn tarief als dagvoorzitter is vanaf 1500 euro per opdracht. Dit is afhankelijk van de duur van de opdracht en de voorbereiding die nodig is.

Marit dagvoorzitter.jpg
Social Media-6 (1).jpg
Social Media-1.jpg

spreker

Als spreker ​ben ik in te huren voor diverse onderwerpen zoals Selflove, bodypositivity, ondernemen, een eigen tijdschrift opzetten, social media gebruiken voor je bedrijf, etc. Interesse? Neem dan contact op.

presentatrice

Zoek je een presentatrice voor een programma of bedrijfsfilm? Ik heb ervaring met beide en help je graag! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OVERIG

Zijn er andere manieren waarop je met mij wilt samenwerken? Klik hier voor meer informatie over Girls of honour, of neem contact met mij op als je een tof idee hebt.

bottom of page