top of page

Samenwerken

Girls of honour

Wil jij aanstaande bruidsparen aanspreken? Ben je op zoek naar dé wedding expert van Nederland? Dan ben je bij mij aan het juiste bedrijf. Als hoofdredacteur van TROUWEN magazine en platform Girlsofhonour.nl weet ik alles over bruiloften en bereik ik elke maand ruim 25.000 mensen.

dagvoorzitter

Huur mij in als dagvoorzitter! Door mijn ervaring als presentatrice en spreker ben ik een enthousiaste en geïnteresseerde dagvoorzitter. Zoek je iemand om je programma aan elkaar te praten? Gasten te interviewen? Een panelgesprek te leiden? Ik help je graag!

Tarief

Mijn tarief als dagvoorzitter is vanaf 1500 euro per opdracht. Dit is afhankelijk van de duur van de opdracht en de voorbereiding die nodig is.

Marit dagvoorzitter.jpg
Social Media-6 (1).jpg
Social Media-1.jpg

spreker

Als spreker ​ben ik in te huren voor diverse onderwerpen zoals Selflove, bodypositivity, ondernemen, een eigen tijdschrift opzetten, social media gebruiken voor je bedrijf, etc. Interesse? Neem dan contact op.

presentatrice

Zoek je een presentatrice voor een programma of bedrijfsfilm? Ik heb ervaring met beide en help je graag! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OVERIG

Zijn er andere manieren waarop je met mij wilt samenwerken? Klik hier voor meer informatie over Girls of honour, of neem contact met mij op als je een tof idee hebt.

bottom of page