top of page

pakketten

pakket 1: van website naar saleskanon

Heb je het idee dat je website wel wat hulp kan gebruiken? Laat mij naar jouw website kijken en ontvang een praktisch advies met verbeteringen om van jouw website een saleskanon te maken.

 

Kosten: 500 euro ex btw.

Onlineimage-Marit-Girlsofhonour-36.jpg

pakket 2: een salestijger op je website

Heb je een product of dienst die je meer wilt verkopen? Laat mij er dan een salespagina voor schrijven! Door een fantastische verkoopfunnel toe te voegen ga jij jouw product veel meer verkopen. Promise!

 

Kosten: 600 euro ex btw.

pakket 3: 'Hey-google-here-i-am-blog'

Wil jij gevonden worden in Google? Met een specifiek product? Of een dienst? Samen zoeken we naar de perfecte zoektermen waar jij op gevonden wilt worden, je krijgt van mij DE tricks om een goede blog te schrijven. Vervolgens schrijf je je eerste blog en stuurt die naar mij op. Met mijn feedback maak je jouw blog vervolgens NOG beter! Je plaatst de blog online, en dan is het een kwestie van tijd. Van een goede blog kun je jaren klanten krijgen!

 

Kosten: 400 euro ex btw.

workshop voor je team?!

Wil je jouw werknemers trainen in het schrijven van betere teksten? Of dit nu voor zoekmachines is, voor een salespagina, of voor productomschrijvingen. Ik kom graag langs om een workshop te geven! Neem contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page