top of page

Aanraders en favorieten

Soms ben ik zo enthousiast over een product of merk, dat ik die graag met jullie deel. Daarom heb ik besloten om een lijst bij te gaan houden waar ik alles op zet wat ik iedereen kan aanraden. Bij sommige linkjes ontvang ik een commissie, maar dat staat er dan altijd bij.

Schermafbeelding 2023-03-11 om 17.34.58.png

Every.

Vegan vriezer-maaltijden

Vriezer-maaltijden, maar dan ECHT lekker, en ook nog eens helemaal vegan. Ik heb al zoveel merken geprobeerd, maar Every. is absoluut mijn favoriet. Vooral de garden Gnocchi is ZO lekker! Via onderstaande link krijg je 20 euro korting, en als je voor meer dan 45 euro besteld krijg ik ook 20 euro :)

omid-armin-ESsGNnhUiCg-unsplash.jpg

BUX Zero

App om mee te beleggen

Wat mij betreft zou iedereen moeten beleggen! Het is tegenwoordig zo eenvoudig, en je kunt ook prima beginnen met een klein bedrag. Zelf beleg ik o.a. bij BUX Zero, en dat is echt easypeasy. Via mijn link krijg je direct een gratis aandeel als je een account aanmaakt, en ik krijg er dan ook eentje. Win-win!

samsung-uk-roOETBSa8mA-unsplash.jpg

Sharepeople

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Meestal is een arbeidsongeschiktbaarheidsverzekering echt takke-duur. Toch wil je dit wel graag geregeld hebben als je zzp-er bent. Bij SharePeople werkt het vergelijkbaar als met een broodfonds, maar het is toch net even beter georganiseerd. En ook langer. Als je je via mijn link aanmeld krijg je 3 maanden gratis deelname, en ik ook.

thought-catalog-o38AW4xnwEo-unsplash.jpg

Storytel

Onbeperkt boeken luisteren

Ik fiets altijd naar mijn werk en luister elke rit Storytel. Heerlijk vind ik dat! En: er staan zowel Engelstalige als Nederlandstalige boeken op. Vind ik fijn, want ik luister boeken heel graag in het Engels. 

bottom of page